onsdag 28 mars 2018

Musiken vecka 11 och 12

Tyvärr har jag varit sjukskriven dessa två veckor, men är nu på benen igen och på väg tillbaka med den vanliga energin. Härligt! Den behövs för att ta hand om alla sprudlande och fina elever på ett bra sätt.

Men detta betyder att musiklektionerna har varit väldigt varierande för eleverna denna vecka, beroende på vilken vikarie de har haft.

Planen var att de skulle fortsätta med pianospel, vilket några av klasserna fått göra. De är verkligen duktiga och de flesta tycker att detta är jätteroligt arbetstema! Så.. Jag går ifrån ursprungsplanen (egentligen var denna vecka den sista veckan med pianospel) och ger dem chansen att få fortsätta spela ett par veckor efter lovet så att de verkligen hinner med ordentligt och får chansen att visa sina framfötter.

Några elever har frågat om det finns möjlighet att träna på detta hemma, så jag har lovat att lägga ut spelbladen här i bloggen så att alla kommer åt dem. Det är en nivå för E/godkänd och det är en nivå för C/mer än godkänd till respektive årskurs.

Med vänliga hälsningar
Annika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar